Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Hovädzie mäso na pive

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 kg hovädzieho mäsa (predného)
  • 4 lyžice rastlinného oleja
  • 3 cibule
  • 0.3 l tmavého piva
  • soľ
  • čierne mleté korenie




Postup:

Hovädzie mäso nakrájame na 4 steaky. Rúru predhrejeme na 150°C. Panvicu dáme na mierny oheň. Na polovici oleja opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska asi 10 minút. Občas premiešame. Cibuľu vyberieme z panvice.

Pridáme zvyšný olej a zvýšime teplotu. Pridáme mäso. Opekáme 8-10 minút. Občas ho otočíme a opekáme, kým nezhnedne.

Polovicu cibule dáme na dno hrnca. Naukladáme na ňu mäso, osolíme a dochutíme korením. Navrch dáme zvyšnú cibuľu. Zalejeme pivom, prikryjeme a dusíme 3 hodiny, kým mäso nezmäkne.

 



Hovädzie mäso na pive

Čas prípravy:

200 minút


Náročnosť:

Stredná


Kuchyňa:

Slovenská


Vhodné pre:

  • Bez laktózy
  • Bez lepku


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
pivo, hovädzie mäso




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu