Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Guláš zo zemiakov a párkov

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 4 kusy lahôdkových párkov
  • 100g cibule
  • 80g oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • štipka soli
  • 1 lyžička mletej sladkej papriky
  • štipka mletej štipľavej papriky
  • 3dl hovädzieho bujónu
  • 100g paradajok
  • 100g čerstvej papriky
  • 200g zemiakov
  • štipka mletej rasce




Postup:

Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme prelisovaný cesnak, soľ, mletú rascu, sladkú a štipľavú papriku a zalejeme vývarom. Privedieme do varu, pridáme na malé mesiačiky nakrájané očistené zemiaky a spolu varíme. Keď sú zemiaky takmer uvarené, pridáme na kolieska nakrájané párky a po dvoch minútach varenia aj na malé kocky nakrájané paradajky. Prevaríme a podľa potreby dochutíme.

 



Guláš zo zemiakov a párkov

Čas prípravy:

40 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

  • Bez lepku
  • Bez laktózy


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
soľ, hovädzí bujón, cesnak, párky, mletá červená paprika, mletá rasca, zemiaky, cibuľa, paradajka, paprika, olej




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu

prispevok
Prave som toto uvaril.…
Prave som toto uvaril. Nevyzera to sice ako na obrazku (je to o dost redsie), ale chuti dobre. Je toho dost malo (tak na 2 porcie), preto odporucam zdvojnasobit mnozstva.
napisal: anonym - [06.01.2012, 13:00:09]