Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Farebné fašírky

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 500 g zmesi mletého bravčového a hovädzieho mäsa
  • 3 žemle
  • 2 vajcia
  • 2 dl mlieka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • strúhanka
  • olej
  • alobal.
  • Plnka:
  • 2 párky
  • 1 PL oleja
  • 1 bal. mrazenej zeleninovej zmesi
  • 1 konzerva šampiňónov
  • soľ
  • mleté čierne korenie




Postup:

Mleté mäso zmiešame so žemľami namočenými v mlieku, s vajcami, soľou, mletým čiernym korením, trochou strúhanky a oleja. Rozotrieme na alobal potretý olejom. Na panvici predhrejeme olej, pridáme mrazenú zeleninovú zmes, šampiňóny, nakrájané párky a zľahka orestujeme. Túto masu natrieme na mleté mäso v alobale. Pomocou alobalu fašírku zvinieme. Konce upevníme, dáme do zapekacej nádoby a trošku podlejeme. Pečieme pri teplote 180-200°C. Po 30–40 minútach alobal odstránime a zapečieme dočervena.

 



Farebné fašírky

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Slovenská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu