Hodnotenie receptu:
![]() Ingrediencie: |
|
![]() Postup: |
Z múky, žĺtkov, masla, cukru, rumu, prášku do pečiva a smotany vypracujeme hladké cesto. Cesto vyvaľkáme na hrúbku asi pol centimetra. Pomocou noža alebo ostrôžky vykrajujeme obdlžníky. Obdlžníky môžeme ešte v strede trochu narezať. Vyprážame ich do zlatova na horúcom oleji alebo masti. Hotové ich obalíme v práškovom cukre.
|
Čas prípravy: |
30 minút |
Náročnosť: |
Jednoduchá |
Kuchyňa: |
Slovenská |
Vhodné pre: |
|
Recept pridal: |
anonym |
![]() Podobné recepty: |
Nenašiel som žiadne podobné recepty. Oblak ingrediencií hladká múka, vajce, maslo, práškový cukor, rum, prášok do pečiva, kyslá smotana |