Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Dvojfarebný mäsový puding

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 30g masla
  • 30g hrubej múky
  • ½ šálky mlieka
  • 2 vajcia
  • 500g teľacieho pečeného mäsa alebo zvyškov hydinového mäsa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • tuk na vymastenie
  • hrubá múka na vysypanie pudingovej formy




Postup:

Do rozpusteného masla v hrnci dáme hrubú múku, trošku ju osmažíme, po častiach zalejeme mliekom a miešame až kým nám nevznikne hustá kaša. Ak už nám táto kaša napoly vychladla, tak do nej pridáme žĺtky, soľ, koreniny a tuhý sneh, ktorý sme vyšľahali z bielkov. Pudingovú formu vymastíme, vysypeme múkou a vlejeme do nej polovicu cesta. Mäso pomelieme a pridáme ho do druhej polovice cesta, ktoré dáme na uhladený povrch prvého cesta, vyrovnáme, uzatvoríme a približne pol hodiny varíme v pare, aby sa zmes mohla zväčšovať. Toto jedlo podávame ako predjedlo s prírodnou rajčiakovou omáčkou.

 



Dvojfarebný mäsový puding

Čas prípravy:

56 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

  • Vegetarián


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu