Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Dusený divý králik

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 divý králik
  • 100g masla
  • soľ
  • korenie
  • tymian
  • 1 lyžica kečupu
  • 1 cibuľa
  • 1 malá štipľavá paprika
  • 2 lyžice pokrájaného zeleru
  • 2 lyžice hladkej múky
  • vývar z hlavy alebo vnútorností
  • (citrónová šťava)




Postup:

Králika najskôr poriadne omyjeme, utrieme utierkou a rozporcujeme. Potom osolíme, okoreníme a na rozpustenom masle z obidvoch strán opečieme. Zeleninu pokrájame a pridáme ju k mäsu. Najskôr dusíme bez podlievania a až neskôr podlejeme vývarom a šalej dusíme. Múku zmiešame s trochou masla a ňou mäso zahustíme. Ešte pridáme kečup, tymian, podlejeme vývarom a povaríme. Omáčku môžeme okysliť citrónovou šťavou.

 



Dusený divý králik

Čas prípravy:

100 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu