Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Brudet

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 kg rôznych morských rýb
  • 6 paradajok
  • 2 cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 PL polohrubej múky
  • 2 PL paradajkového pyré
  • 200 ml bieleho vína
  • 1 PL bieleho vínneho octu
  • viazanička petržlenovej vňate
  • bazalka
  • 2 bobkové listy
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 PL olivového oleja




Postup:

Vo väčšom hrnci opražíme na oleji nakrájaný cesnak a na kolieska pokrájanú cibuľu.

Na tomto základe opečieme ryby naporcované na stredne veľké kúsky a obalené v múke.

Pridáme nakrájané paradajky, paradajkové pyré, nakrájané bylinky a bobkové listy. Osolíme, okoreníme, zalejeme vínom a trochou octu. Ryby zalejeme vodou tak, aby boli ponorené.

Prikryjeme a pomaly hodinu varíme. Nemiešame, aby sa mäso nerozpadlo. Podávame s čerstvým chlebom.

 



Brudet

Čas prípravy:

100 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Juhoeurópska


Vhodné pre:

  • Bez laktózy


Recept pridal:

anonym






Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu