Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Bretónsky šalát z quimperlé

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 4 plátky uvarenej ryby ( prípadne rybie filé )
  • 100g kreviet
  • 1 srdiečko hlávkového šalátu
  • 1 na tvrdo uvarené vajce
  • 2 lyžice kapár
  • 1 lyžica petržlenovej alebo inej vňate
  • worcestrová omáčka
  • šálka majonézy
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie




Postup:

Uvarenú rybu nakrájame na drobné kúsky a dáme do šalátovej misy. Krevety rozkúskujeme, hlávkový šalát nakrájame a kapary posekáme na drobné kúsky. Všetko pridáme ku nakrájanej rybe a pomiešame. Pridáme taktiež jemne posekanú petržlenovú vňať, worcestrovú omáčku, soľ a mleté čierne koreniny. Majonézu zmiešame s kečupom a vmiešame do šalátu. Šalát podávame chladený a ozdobený štvrtkami vajca.

 



Bretónsky šalát z quimperlé

Čas prípravy:

15 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Francúzska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu