Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Bravčový orech na hubách

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 600 g bravčového stehna (orech)
  • 40 g tuku
  • 20 g údenej slaniny
  • 40 g citróna
  • 20 g kryštálového cukru
  • 15 dl červeného vína
  • 40 g čerstvých húb
  • 20 g paradajkového pretlaku
  • 20 g hladkej múky
  • celé nové korenie
  • voda
  • soľ




Postup:

Mäso pokrájame na hrubé porcie, naklepeme, osolíme a obalíme hladkou múkou. Rozohrejeme tuk a vložíme doň mäso. Slaninu pokrájame na kocky, pridáme k mäsu a opražíme do zlata. Potom pridáme paradajkový pretlak, na drobné kúsky nakrájaný plátok citróna a cukor. Huby nakrájame na plátky a tiež pridáme k mäsu. Pridáme celé koreniny, prilejeme víno, trošku vody a necháme variť do mäkka. Nakoniec pred dohotovením dáme do jedla čerstvé maslo. Bravčový orech na hubách podávame s dusenou ryžou , prípadne špagetami.

 



Bravčový orech na hubách

Čas prípravy:

50 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Slovenská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu