Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Baranina s dulami

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • ½ kg prerasteného baranieho mäsa
  • ale možno ho nahradiť aj hovädzím
  • 1kg dúl
  • soľ
  • 150g oleja alebo masti
  • 150g cukru ( podľa chuti aj viac )
  • 1 cibuľa




Postup:

Duly omyjeme, utrieme a odstránime z nich zamatovú vrstvu, ale nešúpeme ich. Veľké dule nakrájame na 8 častí a ostatné na 6 , prípadne 4 . Odstránime z nich okvetie a semienka. Takto pripravené ich dáme do nádoby s vodou, pretože inak by stratili farbu. Baranie mäso pokrájame na malé kúsky. Do kastróla s masťou dáme nakrájané mäso. Dáme na oheň. Cibuľu pokrájame na plátky a pridáme ju k mäsu. Ak je mäso takmer mäkké, tak k nemu pridáme taktiež dule, cukor, soľ, trošku vody. Až vtedy odstavíme z ohňa, keď sa šťava úplne vyvarí, pričom dule musia ostať v plátkoch. Jedlo podávame bez príloh.

 



Baranina s dulami

Čas prípravy:

70 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu