Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Baranie mäso s fazuľou

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 500g baranieho mäsa zo stehna alebo pleca
  • 50g vytopeného hovädzieho alebo baranieho loja
  • 1 veľká cibuľa
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 250g fazule
  • cesnak
  • mleté čierne korenie a soľ




Postup:

Vykostené mäso zvinieme a opečieme zo všetkých strán na loji. Potom dopečieme v rúre. Ak je mäso zo staršieho barana, tak ho musíme naložiť na 24 hodín do marinády, ktorú urobíme z octu, cibule a korenia. Omáčku pripravíme tak, že na drobné kúsky pokrájanú cibuľu popražíme na tuku z pečeného mäsa. Potom pridáme taktiež paradajkový pretlak a podusíme približne 8 minút. Potom prilejeme ešte šťavu z mäsa, zmiešame s uvarenou fazuľou a pridáme cesnak, koreniny a chvíľu podusíme. Na misu dáme fazuľu, ktorú sme uvarili do mäkka, na ňu mäso a napokon všetko polejeme šťavou z mäsa.

 



Baranie mäso s fazuľou

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Ruská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu