Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Aliotta

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 400g ryby
  • 2 lyžice oleja
  • 1 malá cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • 2 žĺtky
  • citrónová šťava
  • 2 žemle
  • lyžička masla




Postup:

Na oleji do sklovita speníme pokrájanú cibuľu, ku ktorej pridáme taktiež posekaný cesnak, zalejeme vodou, osolíme a okoreníme. Pridáme 2 až 3 druhy rýb, ktoré nakrájame na väčšie kusy. Pridáme taktiež petržlenovú vňať a varíme na slabom stupni. Uvarené ryby vyberieme a necháme v teple. Polievku odstavíme. S troškou vývaru rozhabarkujeme žĺtky a citrónovú šťavu a prilejeme do polievky. K polievke podávame opečené kúsky žemle. Rybu podávame osobitne.

 



Aliotta

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Juhoeurópska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu