Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

FÓRUM
Ako prispievať do fóra? Kódex fóra

VYHĽADÁVANIE

Nechce sa Vám preklikávať sa témami, keď niečo hľadáte na fóre? Napíšte to sem a nájdete to hneď.

FACEBOOK

SuperRecepty sú na FaceBooku. Ak sa vám páčime, zostante s nami v kontakte cez našu fanúšikovskú stránku.

ODKAZY

 

ryby

pridané: 12.02.2010, 11:55:08

dobry...chcem sa opytat...ako dlho sa maju piect file v elektrcikej rure?dakujem

 

anonym avatar
anonym

(Patrik)

pridané: 12.02.2010, 12:27:02

Dal by som tak 20 az 25 minut v predom vyhriatej rure. Potom by som to skontroloval, ale 20 minut by malo stacit. 

anonym avatar
anonym

(Kozik)

pridané: 12.02.2010, 12:27:59

Filé sa pečú veľmi rýchlo. Je rozdiel, či ich robíš vyprážané, alebo iba "na prírodno". 

 

Ak ich vyprážaš, tak najskôr daj do rúry iba plech s olejom a riadne ho nahrej. Či je rozpálený zistíš tak, že hodíš malý kúsoček z trojobalu alebo z filé do oleja a ak bublinkuje, tak môžeš pridať aj ostatné filé. V rúre ich pečieš asi 25-30 minút. Po 15 minútach ich otoč, aby boli rovnomerne upečené. A aj sám uvidíš, kedy budu do zlatova a potom ich stačí vybrať.

 

Ak robíš na prírodno, tak filé odrazu dáš na plech s trochou oleja a trochou vody. Potom ich pečieš tiež asi 30 minút.

Pripojte sa k diskusii