Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Nielen obyčajná…

Blog

  Viete, prečo majú indické ženy také krásne, zdravé a…

FÓRUM
Ako prispievať do fóra? Kódex fóra

VYHĽADÁVANIE

Nechce sa Vám preklikávať sa témami, keď niečo hľadáte na fóre? Napíšte to sem a nájdete to hneď.

FACEBOOK

SuperRecepty sú na FaceBooku. Ak sa vám páčime, zostante s nami v kontakte cez našu fanúšikovskú stránku.

ODKAZY

 

Želatína na jahodový koláč

anonym avatar
anonym

(Fanka)

pridané: 20.06.2011, 09:49:19

Prosím poraďte mi akú želatínu používate? A ako na to. Mám skúsenosti s pudingovou, ale tú nie je vidieť.

Idem robiť jahodový koláč a chcem aby boli vidieť jahody.
anonym avatar
anonym

(jarmila)

pridané: 27.06.2011, 21:27:11

používam želtínu Dr. Oetker, extra silnú na 500 ml, červenú, nakoľko ide o jahodový koláč. Je ju dostať kúpiť v OD Tesco.
anonym avatar
anonym

(Betty)

pridané: 27.06.2011, 22:16:08

keď robím pudingovú tak z pudingu Frutina (rôzne ovocné príchute) a je priezračná
Pripojte sa k diskusii