Sme zbierka online
receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.
Môžete u nás
blogovať a písať na
fóre.
Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj
vyhľadať.
Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa
surovín.
Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém
také
jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako
prvý kulinársky web na slovenskom internete.
Želatína na jahodový koláč
pridané: 20.06.2011, 09:49:19
Prosím poraďte mi akú želatínu používate? A ako na to. Mám skúsenosti s pudingovou, ale tú nie je vidieť.
Idem robiť jahodový koláč a chcem aby boli vidieť jahody.

pridané: 27.06.2011, 21:27:11
používam želtínu Dr. Oetker, extra silnú na 500 ml, červenú, nakoľko ide o jahodový koláč. Je ju dostať kúpiť v OD Tesco.

pridané: 27.06.2011, 22:16:08
keď robím pudingovú tak z pudingu Frutina (rôzne ovocné príchute) a je priezračná
